Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tomaten-bietensalade met komijnekaas

Tomaten-bietensalade met komijnekaas

Ingrediënten

  • 4 sneden (oud) brood
  • 5 el olijfolie
  • ½ tl rozemarijn
  • ½ tl tijm
  • 1 el Zaanse mosterd
  • 4 el wittewijnazijn
  • 1 tl gedroogde dragon
  • 1 schaal gele trostomaatjes (250 gr), gehalveerd
  • 1 schaal rode trostomaatjes (250 gr), gehalveerd
  • 1 pak rode biet (500 gr, Biologisch PLUS), in grove stukken
  • 200 gr komijnekaas, in blokjes
  • 1 appel, in dunne plakjes
  • 1 zak luxe veldsla (85 gr)
Tomaten-bietensalade met komijnekaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd het brood in stukjes. Verwarm 1 el olie in een koekenpan en bak het brood in ca. 6 min. krokant met de tijm en rozemarijn.
  2. Klop ondertussen de mosterd, azijn en dragon met een garde. Voeg al roerend de rest van de olie toe en breng evt. op smaak met peper en zout.
  3. Meng de tomaten, biet, kaas en appel samen met de dressing in een kom. Schep de veldsla en croutons erdoor en serveer op een grote schaal.