Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tomaten-groentesoep van GIJS

Tomaten-groentesoep van GIJS

Ingrediënten

  • 1½ el milde olijfolie
  • 250 g roerbakgroenten Italiaans (250 g)
  • 400 g cannelinibonen
  • 1 zak romige tomatensoep (570 ml, GIJS)
  • ½ stokbrood, in 8 schuine sneetjes
  • 100 g boerenkaas (GIJS), geraspt
Tomaten-groentesoep van GIJS product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 33 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een soeppan met de olie. Voeg de groenten toe en bak 3 min. Voeg de bonen, tomatensoep en 500 ml water toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 15 min. koken.
  2. Zet de ovengrill aan of zet de oventemperatuur zo hoog mogelijk als je geen grill hebt. Snij het brood in schuine plakken en verdeel de kaas erover. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en zet kort in de oven zodat de kaas smelt. Serveer de broodjes in de soep.

    Voedingswaarde

  • Kcal 380
  • Eiwit 15 g
  • Koolhydraten 31 g
  • Vet 20 g