Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tomaten-groentesoep van GIJS

Tomaten-groentesoep van GIJS

Tomaten-groentesoep van GIJS product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 33 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1½ el milde olijfolie
  • 250 g roerbakgroenten Italiaans (250 g)
  • 400 g cannelinibonen
  • 1 zak romige tomatensoep (570 ml, GIJS)
  • ½ stokbrood, in 8 schuine sneetjes
  • 100 g boerenkaas (GIJS), geraspt
Bereiden
Verhit een soeppan met de olie. Voeg de groenten toe en bak 3 min. Voeg de bonen, tomatensoep en 500 ml water toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 15 min. koken.
Zet de ovengrill aan of zet de oventemperatuur zo hoog mogelijk als je geen grill hebt. Snij het brood in schuine plakken en verdeel de kaas erover. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en zet kort in de oven zodat de kaas smelt. Serveer de broodjes in de soep.

Voedingswaarde

eiwit
15 g
koolhydraten
31 g
vet
20 g
Kcal
380