Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Tomaten-paprikagazpacho met feta-olijvencrumble

Tomaten-paprikagazpacho met feta-olijvencrumble

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 35 min
30.35 voor 4 pers.

Ingrediënten

4 stuks Puntpaprika
1 stuk Rode ui
500 gram Trostomaten
3 tenen Knoflook
2 stuks Ciabatta mini
30 gram Pijnboompitten
1 stuk Perssinaasappel
100 gram Feta
1 bosje Peterselie
3 eetlepel Kalamata olijven

Kies producten

PLUS Rode uien
Per 1000 g
1.
25
1
1
PLUS Trostomaten
Per 500 gram
1.
35
1
1
Neutraal Knoflook
Per 2 st
1.
39
1
1
PLUS Mini Ciabatta wit
Per 1 st
0.
59
2
2
Neutraal Pijnboompitten
Per 100 g
4.
99
2
2
PLUS Perssinaasappelen
Per 2 kg
3.
29
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwijder de uiteindes van de paprika en de schil van de rode ui. Snijd de paprika’s, rode ui en trostomaten in grove stukken. Plet de tenen knoflook met de zijkant van een koksmes en laat de schil zitten.
2. Verdeel de tomaten, paprika’s, ui en knoflook over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie, zout en peper, en rooster 25 minuten in de voorverwarmde oven.
3. Snijd de mini ciabatta’s in kleine dobbelsteentjes en verdeel over een bakplaat of ovenschaal. Meng met een scheut olijfolie, zout en peper, en rooster de laatste 10 minuten mee in de oven.
4. Verwarm een koekenpan op laag vuur en rooster de pijnboompitjes goudbruin. Pas op dat ze niet verbranden. Rasp ondertussen de oranje schil van de sinaasappel en pers het sap uit. Verbrokkel de feta, hak de peterselie fijn en de olijven grof.
5. Meng de croutons met de feta, peterselie, olijven en pijnboompitten. Verwijder de schil van de knoflooktenen. Doe de paprika, ui, tomaten, knoflook en eventueel aanhangend vocht samen met de sinaasappelrasp en -sap in een keukenmachine of blender. Hak fijn tot een gladde soep. Proef en breng eventueel op smaak met peper en zout.
6. Schenk de soep in vier borden en top met de feta-olijfcrumble.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Koken met Korting
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS Boerentrots Biefstuktartaartjes Blonde d'Aquitaine 2 stuks en 4 stuks
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen