
Tomatensoep met linzen en feta
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
1 bosje platte peterselie
1500 ml tomatensoep
310 gram linzen
200 gram feta
4 sneetjes meergranenbrood
Bereidingswijze
1. Snijd de peterselie grof en kruimel de feta.
2. Bereid de soep volgens aanwijzingen op de verpakking.
3. Snijd het brood in driehoekjes en grill deze in een hete grillpan totdat er grillstrepen ontstaan.
4. Voeg de linzen toe aan de soep en meng door elkaar.
5. Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met de feta en peterselie. Serveer samen met het gegrilde brood.
TIP: Lekker met ricotta en munt.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2399 Kj
Calorieën
580 kcal
Vetten
22 gram
Waarvan verzadigd vet
10 gram
Koolhydraten
66 gram
Waarvan suikers
22 gram
Vezels
12 gram
Eiwitten
26 gram
Meer recepten in de categorie