

Tonijn tagliatelle
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
10.37 voor 4 pers.
Ingrediënten
3 tenen Knoflook
250 gram Plus cherry
20 stuks Olijven
2 stuks Tonijn
2 eetlepel Roomboter
2 stuks Tomatenblokjes
300 gram Tagliatelle
4 eetlepel Kappertjes
10 gram Peterselie
Bereidingswijze
1. Snijd de knoflook fijn, halveer de cherrytomaten en de olijven en laat de tonijn uitlekken.
2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de cherrytomaten. Voeg, wanneer de cherrytomaten zacht beginnen te worden, de knoflook toe en bak kort mee. Voeg de tomatenblokjes toe, breng op smaak met peper en zout en laat 10 minuten inkoken.
3. Kook intussen de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld staat.
4. Voeg de kappertjes, de olijven, de tonijn en de tagliatelle toe aan de saus en meng door. Hak de peterselie fijn en meng de helft door de pasta. Dien op, gegarneerd met de resterende peterselie.
Meer recepten in de categorie