
Tortellini met broccoli in romige tomatensaus
Hoofdgerecht
2 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
1 eetlepel pijnboompitten
250 gram spinazietortellini
1 broccoli (in kleine roosjes)
2 eetlepels rode pesto
125 gram crème fraîche
125 gram kerstomaatjes (gehalveerd)
50 gram Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Kook de tortellini beetgaar. Kook de broccoliroosjes de laatste 4 minuten mee.
2. Verhit een koekenpan en voeg de pesto, crème fraîche en tomaatjes toe. Laat 3 minuten pruttelen. Roer de tortellini en broccoli door de saus en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de Parmezaanse kaas erover.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
935 kcal
Vetten
48 gram
Waarvan verzadigd vet
24 gram
Koolhydraten
81 gram
Vezels
13 gram
Eiwitten
39 gram
Zout
4 gram
Meer recepten in de categorie