
Tortellinisoep met spinazie
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Europees
Ingrediënten
1 liter groentebouillon
400 gram soepgroenten
400 gram cannellinibonen (blik)
220 gram tortellini (naar keuze)
400 gram spinazie (panklaar)
1 eetlepel rode pesto
50 gram Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
1. Breng de bouillon in een soeppan aan de kook. Voeg de soepgroenten toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
2. Voeg de bonen en tortellini toe en kook 8 minuten mee tot de pasta gaar is. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Breng de soep op smaak met de rode pesto, zout en peper.
3. Schep de soep in kommen en schaaf wat flinters Parmezaanse kaas erover.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
400 kcal
Vetten
12 gram
Waarvan verzadigd vet
6 gram
Koolhydraten
46 gram
Vezels
9 gram
Eiwitten
22 gram
Zout
3 gram
Meer recepten in de categorie