Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tortilla met gekruide kipreepjes

Tortilla met gekruide kipreepjes

Ingrediënten

  • 1 zak(jes) fijngehakte ui
  • 1 zak(je) Santa Maria Fajita seasoning Mix
  • 1 stuk(ken) paprika (in reepjes)
  • 1 pak(ken) Santa Maria Original Wrap Tortilla’s
  • 1 zak(je) ijsbergsla
  • 4 stuk(ken) tomaten (in blokjes)
  • 1 pot(ten) Santa Maria Wrap Salsa Mild
  • 1 el boter of olie
  • 400 g kipfilet (in reepjes)
Tortilla met gekruide kipreepjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een koekenpan met de boter of olie en bak de kipstukjes hierin goudbruin en gaar. Voeg de paprika, de ui en de fajita seasoning mix toe. Roer goed door elkaar en laat dit ongeveer 2-3 minuten sudderen zonder deksel.
  2. Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de instructies op de verpakking. Vul ze ver volgens met het kipmengsel.
  3. Garneer als laatste naar smaak met de sla, tomaten en de salsa mild. Rol de tortilla’s op en serveer ze.

Variatie

Tip: serveer je fajita met guacamole.

    Voedingswaarde

  • Kcal 378
  • Eiwit 36 g
  • Koolhydraten 22 g
  • Vet 17 g