
Tortilla met gekruide kipreepjes
4 pers.
ca. 15 min
Mexicaans
Ingrediënten
1 zak(jes) fijngehakte ui
1 zak(je) Santa Maria Fajita seasoning Mix
1 stuk(ken) paprika (in reepjes)
1 pak(ken) Santa Maria Original Wrap Tortilla’s
1 zak(je) ijsbergsla
4 stuk(ken) tomaten (in blokjes)
1 pot(ten) Santa Maria Wrap Salsa Mild
1 el boter of olie
400 g kipfilet (in reepjes)
Bereidingswijze
Verhit een koekenpan met de boter of olie en bak de kipstukjes hierin goudbruin en gaar. Voeg de paprika, de ui en de fajita seasoning mix toe. Roer goed door elkaar en laat dit ongeveer 2-3 minuten sudderen zonder deksel.
Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de instructies op de verpakking. Vul ze ver volgens met het kipmengsel.
Garneer als laatste naar smaak met de sla, tomaten en de salsa mild. Rol de tortilla’s op en serveer ze.
Variatietip!
Tip: serveer je fajita met guacamole.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
378 kcal
Vetten
17 gram
Koolhydraten
22 gram
Eiwitten
36 gram