Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tramezzini

Tramezzini

Ingrediënten

  • 8 sneetje witbrood, zonder korst
  • 4 hardgekookte eieren, in plakjes
  • enkele blaadjes sla
  • 200 gram filet americain, roompaté of vissalade
  • 1 eetlepel mayonaise
Tramezzini product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Rol het brood met een deegroller wat platter. Beleg 4 boterhammen met een paar plakjes ei. Beleg met een klein blaadje sla en verdeel hierover een flinke lepel van de losgeroerde filet americain, roompaté of vissalade. Zorg dat de randen van de boterham vrij blijven en bestrijk de randen met een beetje mayonaise. Leg hier de andere boterham op. Snijd de boterhammen diagonaal doormidden en druk de randen van de sandwich op elkaar. Leg de sandwiches op een schaal met de vulling naar voren.

    Voedingswaarde

  • Kcal 335
  • Eiwit 18 g
  • Koolhydraten 25 g
  • Vet 18 g