
Tramezzini
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
8 sneetje witbrood, zonder korst
4 hardgekookte eieren, in plakjes
enkele blaadjes sla
200 gram filet americain, roompaté of vissalade
1 eetlepel mayonaise
Bereidingswijze
Rol het brood met een deegroller wat platter. Beleg 4 boterhammen met een paar plakjes ei. Beleg met een klein blaadje sla en verdeel hierover een flinke lepel van de losgeroerde filet americain, roompaté of vissalade. Zorg dat de randen van de boterham vrij blijven en bestrijk de randen met een beetje mayonaise. Leg hier de andere boterham op. Snijd de boterhammen diagonaal doormidden en druk de randen van de sandwich op elkaar. Leg de sandwiches op een schaal met de vulling naar voren.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
335 kcal
Vetten
18 gram
Koolhydraten
25 gram
Eiwitten
18 gram