
Tramezzini; dé italiaanse sandwich
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Italiaans
Ingrediënten
8 sneeën wit brood (zonder korst)
4 eieren (in plakjes, hardgekookt)
4 blaadjes kropsla (gedroogd, gewassen)
200 gram filet americain
1 eetlepel mayonaise
Bereidingswijze
1. Rol het brood met een deegroller wat platter. Beleg 4 boterhammen met een paar plakjes ei.
2. Beleg met een klein blaadje sla en verdeel hierover een flinke lepel van de losgeroerde filet americain, roompaté of vissalade.
3. Zorg dat de randen van de boterham vrij blijven en bestrijk de randen met een beetje mayonaise. Leg hier de andere boterham op.
4. Snijd de boterhammen diagonaal doormidden en druk de randen van de sandwich op elkaar. Leg de sandwiches op een schaal met de vulling naar voren.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
350 kcal
Vetten
19 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
26 gram
Eiwitten
18 gram
Meer recepten in de categorie