Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Traybake met bloemkool en zoete aardappel

Traybake met bloemkool en zoete aardappel

Ingrediënten

  • 2 middelgrote zoete aardappels
  • 2 rode uien
  • 1 kleine bloemkool
  • ½ bakje rozemarijn
  • 1 el Al Andalus (Jonnie Boer, Euroma)
  • 3 el olijfolie
  • Benodigdheden: bakplaat, bakpapier
Traybake met bloemkool en zoete aardappel product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 50 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de aardappels en snijd ze in de lengte in dunne frieten van 1½ cm dik. Snijd de ui in partjes en de bloemkool in roosjes. Ris de naaldjes van de rozemarijn.
  2. 2 Verdeel de groente over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de rozemarijn, kruiden, peper en een beetje zout. Besprenkel met de olijfolie en rooster de groente in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar.

    Voedingswaarde

  • Kcal 176
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 20 g
  • Vet 8 g