
Traybake met bloemkool en zoete aardappel
4 pers.
ca. 50 min
Ingrediënten
2 middelgrote zoete aardappels
2 rode uien
1 kleine bloemkool
½ bakje rozemarijn
1 el Al Andalus (Jonnie Boer, Euroma)
3 el olijfolie
Benodigdheden: bakplaat, bakpapier
Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de aardappels en snijd ze in de lengte in dunne frieten van 1½ cm dik. Snijd de ui in partjes en de bloemkool in roosjes. Ris de naaldjes van de rozemarijn.
2 Verdeel de groente over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de rozemarijn, kruiden, peper en een beetje zout. Besprenkel met de olijfolie en rooster de groente in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
176 kcal
Vetten
8 gram
Koolhydraten
20 gram
Eiwitten
3 gram