
Triple chocolate trifle met rood fruit
dessert
4 pers.
ca. 30 min
22.16 voor 4 pers.
Ingrediënten
370 ml Kersen zonder pit
250 gram Slagroom
400 gram Chocolademousse
6 stuks Chocolade muffins
250 gram Frambozen
900 gram Romige kwark stracciatella
8 stuks PLUS Feestmoment kerstboomkoekjes
Bereidingswijze
1. Giet de kersen af in een vergiet en laat goed uitlekken. Klop de slagroom lobbig. Roer de chocolademousse los en spatel voorzichtig in delen de slagroom erdoor. Het moet een luchtig mengsel worden. Breek de muffins in stukken.
2. Verdeel de helft van de muffins over de trifleschaal. Bedek met de kersen en de helft van de chocolademousse. Leg de helft van de frambozen aan de buitenkant van de mousse en top met de helft van de kwark.
3. Verdeel nu de resterende muffins, chocolademousse, frambozen en kwark erover. Top met de kerstkoekjes.
Meer recepten in de categorie