Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tropische birchermuesli met mango en krokante kokos

Tropische birchermuesli met mango en krokante kokos

Ingrediënten

  • 30 gram Havermout
  • 1 eetlepel Lijnzaad
  • 2 eetlepel Cranberrymix
  • 30 ml Sojadrink
  • 50 gram Mango
  • 1 eetlepel Sesamzaad
  • 1 eetlepel Kokosrasp
Tropische birchermuesli met mango en krokante kokos product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 1 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de havermout met het lijnzaad, de cranberrymix, sojadrink en 60 ml water in een bakje. Dek af en laat ten minste een nacht weken op kamertemperatuur.
  2. Snijd de mango in kleine blokjes van 1 x 1 centimeter. Rooster het sesamzaad en de kokosrasp.
  3. Top de bircher muesli met de mango, sesamzaad en kokosrasp. Eet op kamertemperatuur.

    Voedingswaarde

  • Kcal 439
  • Eiwit 12 g
  • Koolhydraten 29 g
  • waarvan suikers 6
  • Vet 25 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 8