Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tuna melt tosti met een eitje

Tuna melt tosti met een eitje

Ingrediënten

  • 1 bakje rode zoete trostomaatjes (Smaakselectie van PLUS a 250 g)
  • 8 sneetjes vloerbrood spelt (Korenlanders van PLUS)
  • 4 eetlepels PLUS roomboter
  • 2 blikjes uitgelekte tonijn op olie (a 160 g)
  • 4 plakken extra belegen kaas (Klaverland Boerenbuiten van PLUS)
  • 1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel
  • 4 eieren (GIJS)
  • 1 eetlepel fijngesneden bieslook (Biologisch PLUS in pot)
Tuna melt tosti met een eitje product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Brunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Rooster 1 bakje rode zoete trostomaatjes (Smaakselectie van PLUS a 250 g) ca. 6 min in een voorverwarmde oven op 200 graden zacht en gaar. Bestrijk 8 sneetjes vloerbrood spelt (Korenlanders van PLUS) dun met 4 eetlepels PLUS roomboter.
  2. 2 Beleg 4 sneetjes op de niet-beboterde kant met 2 blikjes uitgelekte tonijn op olie (a 160 g) en beleg elk sneetje met een plak extra belegen kaas (Klaverland Boerenbuiten van PLUS). Dek af met de overige 4 sneetjes brood met de boterkant naar boven.
  3. 3 Verhit een ruime koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti's in ca. 6 min. op middelhoog vuur goudbruin tot de kaas gesmolten is. Keer ze halverwege.
  4. 4 Verhit ondertussen 1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel in een andere ruime koekenpan en bak 4 eieren (GIJS).
  5. 5 Serveer elke tuna melt met een gebakken ei, wat gepofte trostomaatjes en 1 eetlepel fijngesneden bieslook (Biologisch PLUS in pot).