

Tuna melt tosti
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
6.31 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Tonijn
4 eetlepel Mayonaise
1 stuk Rode uien
2 eetlepel Kappertjes
8 sneetje Tostibrood
4 eetlepel Roomboter
4 Plakjes Goudse jong belegen 48+ plakken
Bereidingswijze
1. Snipper de ui en laat de tonijn uitlekken. Meng de tonijn met de mayonaise, de ui en de kappertjes. Breng op smaak met peper en zout en optioneel wat chilivlokken.
2. Smeer het brood aan één kant in met boter. Verdeel de tonijnsalade over 4 sneeën brood, de niet beboterde kant, verdeel de kaas hierover en vervolgens de andere sneeën brood.
3. Bak de tosti’s in een koekenpan aan beide kanten aan tot het brood goudbruin is en de kaas gesmolten is. Tip: Houd het vuur heel laag, zo duurt het wat langer maar heb je geen risico dat het brood verbrand en je kaas nog niet gesmolten is. Dien direct op.
Meer recepten in de categorie