
Turkse pizza’s met frisse tomatensalade
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
19.16 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Paprika
1 stuk Rode ui
250 gram Cherrytomaten
1 bosje Peterselie
1 bosje Dille
250 gram Courgettespaghetti
75 gram Luxe krulslamelange
1 stuk Citroen
4 stuks Turkse pizza
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder de kroontjes en zaadlijsten van de paprika’s, en snijd in kleine stukjes. Verwijder de schil van de rode ui, halveer en snijd in flinterdunne ringen. Halveer de cherrytomaten en hak de kruiden fijn.
2. Meng de paprika met de ui, cherrytomaten, kruiden en courgetti, en breng op smaak met zout en peper. Meng de slamelange erdoor en breng verder op smaak met olijfolie en citroensap naar smaak. Zet apart.
3. Verwarm de Turkse pizza’s in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking. Top met de salade en serveer direct.
Meer recepten in de categorie