Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1500 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
Kerstassortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkels
Kerstpakkettenshop
TaartenshopBloemenshop
Wijnshop
Boodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Twix blondies met chocolade
LEKKER_MET_LAAGBLIJVERS

Twix blondies met chocolade

Bakken
12 pers.
ca. 55 min
Amerikaans

Ingrediënten

150 gram ongezouten roomboter, gesmolten
200 gram lichtbruine basterdsuiker
1 groot ei
2 theelepels vanille-extract
200 gram patentbloem
1/2 teelepel zout
5 Twix-repen, in stukjes gehakt
100 gram melkchocolade, om te smelten
Vierkante bakvorm (ca. 20x20 cm)

Kies producten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet de bakvorm in en bekleed de bodem en zijkanten met bakpapier, laat het papier iets uitsteken zodat je de blondie er later makkelijk uit kunt tillen.
2. Meng in een grote kom de gesmolten boter en de basterdsuiker met een garde. Klop het ei en het vanille-extract erdoor tot het een glad mengsel is.
3. Voeg de bloem en het zout toe en meng met een spatel tot alles net is gecombineerd. Spatel vervolgens voorzichtig de stukjes Twix door het beslag. Houd een paar stukjes apart voor de garnering.
4. Giet het beslag in de voorbereide bakvorm en strijk de bovenkant glad met de spatel. Bak de blondies in 25-35 minuten in het midden van de oven. Haal uit de oven als een satéprikker schoon uit de blondie komt. Laat de blondie volledig afkoelen in de vorm.
5. Smelt de melkchocolade au bain-marie of in de magnetron. Besprenkel de gesmolten chocolade over de afgekoelde koek en garneer met de achtergehouden stukjes Twix. Laat de chocolade hard worden voordat je de blondie aansnijdt.

Variatietip

Voor een extra chewy resultaat kun je een laagje karamelsaus over het beslag verdelen voordat je het bakt. Ook lekker met stukjes Mars of Snickers in plaats van Twix.
Deel het op:

Voedingswaarden

Per portie
Energie
2384 Kj
Calorieën
570 kcal
Vetten
29 gram
Waarvan verzadigd vet
18 gram
Koolhydraten
71 gram
Waarvan suikers
48 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
6 gram
Zout
0.51 gram
Meer recepten in de categorie
Chocolade
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
We doen met je mee.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Winactie wedstrijdkaarten
ZWILLING pannen
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
We doen met je mee.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Winactie wedstrijdkaarten
ZWILLING pannen
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
We doen met je mee.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Winactie wedstrijdkaarten
ZWILLING pannen
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen