

Uiensoeptosti’s met vegan kaas
Lunch
4 pers.
ca. 30 min
Vegan
8.34 voor 4 pers.
Ingrediënten
3 stuks Gele uien
2 tenen Knoflook
100 ml Olijfolie
2 theelepel Tijm
1 theelepel Zwarte peper
8 sneetjes Wit vloerbrood
150 gram Vegan gouda kaasplakken
200 gram Vegan mozzarella
Bereidingswijze
1. Snijd de uien in dunne ringen en de knoflook in dunne plakjes. Verwarm de helft van de olijfolie in een grote koekenpan. Karamelliseer de uien samen met de knoflook, tijm en zwarte peper in ongeveer 20-25 minuten, tot het geheel zacht en bruin kleurt.
2. Haal het uienmengsel uit de pan en leg apart. Besprenkel het brood met de resterende olijfolie. Draai vier sneetjes met de oliekant naar beneden en leg hierop de kaasplakken, het uienmengsel en de geraspte mozzarella. Top met het resterende brood met de oliekant naar boven.
3. Verwarm de koekenpan opnieuw en bak hierin de tosti’s tot het brood krokant is en de kaas gesmolten. Halveer de tosti’s en serveer direct.
Meer recepten in de categorie