Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Uiensoeptosti’s met vegan kaas

Uiensoeptosti’s met vegan kaas

Ingrediënten

  • 3 stuks Gele uien
  • 2 tenen Knoflook
  • 100 ml Olijfolie
  • 2 theelepel Tijm
  • 1 theelepel Zwarte peper, gemalen
  • 8 sneetjes Wit vloerbrood
  • 150 gram Vegan gouda kaasplakken
  • 200 gram Vegan mozzarella, geraspt
Uiensoeptosti’s met vegan kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de uien in dunne ringen en de knoflook in dunne plakjes. Verwarm de helft van de olijfolie in een grote koekenpan. Karamelliseer de uien samen met de knoflook, tijm en zwarte peper in ongeveer 20-25 minuten, tot het geheel zacht en bruin kleurt.
  2. 2. Haal het uienmengsel uit de pan en leg apart. Besprenkel het brood met de resterende olijfolie. Draai vier sneetjes met de oliekant naar beneden en leg hierop de kaasplakken, het uienmengsel en de geraspte mozzarella. Top met het resterende brood met de oliekant naar boven.
  3. 3. Verwarm de koekenpan opnieuw en bak hierin de tosti’s tot het brood krokant is en de kaas gesmolten. Halveer de tosti’s en serveer direct.

    Voedingswaarde

  • Kcal 300
  • Eiwit 0 g
  • Koolhydraten 18 g
  • waarvan suikers 0
  • Vet 25 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 19
  • Vezels 0