
Varkensbiefstuk met champignonsaus
4 pers.
ca. 15 min
Hollands
Ingrediënten
2 PLUS FeestMoment Verspakketten varkensbiefstuk
1 schaal PLUS FeestMoment Knolselderijpuree met hazelnoten
2 el boter of margarine
1 el verse platte peterselie, fijngehakt
Bereidingswijze
1. Haal de biefstuk een uur voor bereiding uit de koeling.
2. Snijd de champignons in plakjes.
3. Bestrooi het vlees met de kruidenmix uit het zakje.
4. Verwarm de knolselderijpuree volgens de aanw ijzing op de verpakking en houd warm op laag vuur.
5. Verhit de boter of margarine in een koekenpan en bak de biefstuk samen met de champignons in ca. 3 min. bruin. Keer het vlees regelmatig.
6. Haal de biefstuk uit de pan en houd warm in alumiumfolie.
7. Voeg de champignons toe met de champignonsaus en warm dit ca 2 min. op laag vuur op.
8. Serveer de biefstukjes met de champignonsaus en de knolselderijpuree. Bestrooi met de fijngehakte peterselie.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
440 kcal
Vetten
19 gram
Koolhydraten
29 gram
Eiwitten
75 gram