Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Varkensbiefstuk met champignonsaus

Varkensbiefstuk met champignonsaus

Ingrediënten

  • 2 PLUS FeestMoment Verspakketten varkensbiefstuk
  • 1 schaal PLUS FeestMoment Knolselderijpuree met hazelnoten
  • 2 el boter of margarine
  • 1 el verse platte peterselie, fijngehakt
Varkensbiefstuk met champignonsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Haal de biefstuk een uur voor bereiding uit de koeling.
  2. 2. Snijd de champignons in plakjes.
  3. 3. Bestrooi het vlees met de kruidenmix uit het zakje.
  4. 4. Verwarm de knolselderijpuree volgens de aanw ijzing op de verpakking en houd warm op laag vuur.
  5. 5. Verhit de boter of margarine in een koekenpan en bak de biefstuk samen met de champignons in ca. 3 min. bruin. Keer het vlees regelmatig.
  6. 6. Haal de biefstuk uit de pan en houd warm in alumiumfolie.
  7. 7. Voeg de champignons toe met de champignonsaus en warm dit ca 2 min. op laag vuur op.
  8. 8. Serveer de biefstukjes met de champignonsaus en de knolselderijpuree. Bestrooi met de fijngehakte peterselie.

    Voedingswaarde

  • Kcal 440
  • Eiwit 75 g
  • Koolhydraten 29 g
  • Vet 19 g