
Varkensfiletlapjes met brie en tomaat
4 pers.
ca. 25 min
Hollands
Ingrediënten
100 g brie (in plakjes gesneden)
1 tl Euroma Basilicum
1 el Euroma Oregano
1 pot(ten) Peper & Zout
4 stuk(ken) varkensfiletlapjes
1 pak(je) duopak krielaardappeltjes
6 el olie
2 stuk(ken) trostomaten (in plakjes gesneden)
300 g panklare sperziebonen
Bereidingswijze
Vermeng de oregano met 3 el olie. Marineer de varkensfiletlapjes met de kruidenolie en laat even intrekken.
Verhit vervolgens een koekenpan met wat olie en bak hierin de krielaardappeltjes goudbruin. Kook de sperziebonen in water met wat zout gaar.
Verhit ondertussen een koekenpan met wat olie en bak hierin het vlees goudbruin en gaar.
Beleg op het laatst de varkensfiletlapjes met de tomatenplakjes en de brie.
 Leg de deksel op de pan zodat de brie kan smelten. Garneer het vlees tenslotte met wat basilicum en peper.
Leg de varkensfiletlapjes op de borden samen met de krielaardappeltjes en de boontjes.
Variatietip!
Toetjestip: Del monte Fruitcoctail op siroop
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
434 kcal
Vetten
29 gram
Koolhydraten
11 gram
Eiwitten
32 gram