Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Varkensfiletlapjes met brie en tomaat

Varkensfiletlapjes met brie en tomaat

Ingrediënten

  • 100 g brie (in plakjes gesneden)
  • 1 tl Euroma Basilicum
  • 1 el Euroma Oregano
  • 1 pot(ten) Peper & Zout
  • 4 stuk(ken) varkensfiletlapjes
  • 1 pak(je) duopak krielaardappeltjes
  • 6 el olie
  • 2 stuk(ken) trostomaten (in plakjes gesneden)
  • 300 g panklare sperziebonen
Varkensfiletlapjes met brie en tomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Vermeng de oregano met 3 el olie. Marineer de varkensfiletlapjes met de kruidenolie en laat even intrekken.
  2. Verhit vervolgens een koekenpan met wat olie en bak hierin de krielaardappeltjes goudbruin. Kook de sperziebonen in water met wat zout gaar.
  3. Verhit ondertussen een koekenpan met wat olie en bak hierin het vlees goudbruin en gaar.
  4. Beleg op het laatst de varkensfiletlapjes met de tomatenplakjes en de brie. Leg de deksel op de pan zodat de brie kan smelten. Garneer het vlees tenslotte met wat basilicum en peper.
  5. Leg de varkensfiletlapjes op de borden samen met de krielaardappeltjes en de boontjes.

Variatie

Toetjestip: Del monte Fruitcoctail op siroop

    Voedingswaarde

  • Kcal 434
  • Eiwit 32 g
  • Koolhydraten 11 g
  • Vet 29 g