Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Varkensfricandeau met pasta in tomatensaus

Varkensfricandeau met pasta in tomatensaus

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie (extra vierge)
  • 400/500 g varkensfricandeau
  • 1 zak(je) Pastificio D Martino bucatini
  • 1 zak(je) rucola
  • 1 pot(ten) Peper en zout
  • 500 ml Cirio passata
  • 25 g boter
  • 4 el geraspte Parmezaanse kaas
Varkensfricandeau met pasta in tomatensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid de fricandeau met peper en zout. Verhit een koekenpan met boter en braad de fricandeau rondom in uitgebruiste boter. Sluit af met een deksel en laat op matig vuur (ca. 15 minuten) doorgaren. Af en toe bedruipen met de braadjus.
  2. Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bedruip met wat olijfolie om aan elkaar plakken te voorkomen.
  3. Verwarm de passata in een pannetje en meng met de pasta en rucola. Snijd het vlees in dunne plakken. Schep de pasta in diepe borden en verdeel het vlees hierover. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 393
  • Eiwit 47 g
  • Koolhydraten 8 g
  • Vet 20 g