In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Varkensfricandeau met pasta in tomatensaus

Varkensfricandeau met pasta in tomatensaus

Varkensfricandeau met pasta in tomatensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 el olijfolie (extra vierge)
  • 400/500 g varkensfricandeau
  • 1 zak(je) Pastificio D Martino bucatini
  • 1 zak(je) rucola
  • 1 pot(ten) Peper en zout
  • 500 ml Cirio passata
  • 25 g boter
  • 4 el geraspte Parmezaanse kaas
Bereiden
Kruid de fricandeau met peper en zout. Verhit een koekenpan met boter en braad de fricandeau rondom in uitgebruiste boter. Sluit af met een deksel en laat op matig vuur (ca. 15 minuten) doorgaren. Af en toe bedruipen met de braadjus.
Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bedruip met wat olijfolie om aan elkaar plakken te voorkomen.
Verwarm de passata in een pannetje en meng met de pasta en rucola. Snijd het vlees in dunne plakken. Schep de pasta in diepe borden en verdeel het vlees hierover. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde

eiwit
47 g
koolhydraten
8 g
vet
20 g
Kcal
393