Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Kerstpakkettenshop
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Varkenshaasje in bladerdeeg

Varkenshaasje in bladerdeeg

Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 45 min
Frans

Ingrediënten

2 varkenshaasjes (ca. 500 g)
50 gram boter
6 plakken parmaham
125 gram tomatentapenade
1 rol bladerdeeg (koelvers)
1 ei (losgeklopt)
400 gram bloemkolen (in roosjes)
400 gram broccoli (in roosjes)
125 gram mozzarella (in dunne plakken)

Bereidingswijze

1. Vouw het dunne uiteinde van de varkenshaas dubbel en steek vast met een prikker. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter en bak hierin het vlees in circa 3 minuten aan beide kanten goudbruin. Laat afkoelen.
2. Neem 2 stukken vershoudfolie en leg op elk stuk 3 plakken ham, elkaar iets overlappend. Bestrijk met de tapenade, maar laat aan de randen van de ham 1 cm vrij.
3. Leg een varkenshaasje op de ham, verwijder de prikkers en rol het geheel met behulp van het folie strak op. Leg 10-12 minuten in de diepvries. Verwarm intussen de oven voor op 180ºC.
4. Rol het bladerdeeg uit en halveer het. Neem het vlees uit het folie en leg elk stuk vlees op een plak bladerdeeg. Bestrijk de deegranden met ei, rol de varkenshaasjes in het deeg en vouw of druk de deegranden dicht.
5. Leg de deegpakketjes met de naad naar beneden op de bakplaat, bestrijk ze met ei en strooi er wat (zee)zout over. Bak in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin.
6. Kook intussen de bloemkool en broccoli in circa 10 minuten beetgaar. Giet de groenten af en verdeel de mozzarella erover. Zet 10 minuten bij het vlees in de oven zodat de mozzarella smelt.
7. Laat het vlees buiten de oven voor het aansnijden circa 5 minuten rusten.
Deel het op:

Voedingswaarden

Per portie
Calorieën
785 kcal
Vetten
50 gram
Waarvan verzadigd vet
22 gram
Koolhydraten
31 gram
Vezels
7 gram
Eiwitten
49 gram
Zout
3 gram
Meer recepten in de categorie
broccoli
bloemkool
varken
mozarella
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: PLUS Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen