Varkenshaasmedaillons met koriander-hazelnootpesto - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Varkenshaasmedaillons met koriander-hazelnootpesto

Varkenshaasmedaillons met koriander-hazelnootpesto

Varkenshaasmedaillons met koriander-hazelnootpesto product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3/4 bakje koriander (20 gram)
  • 1 teen knoflook
  • 1 el hazelnoten (bakje 100 g)
  • 5 el olijfolie extra vierge
  • 2 el Parmezaanse kaas, geraspt
  • 3 el olijfolie
  • 500 g varkenshaas naturel
Bereiden
Pureer voor de pesto de koriander met de knoflook, hazelnoten en olijfolie extra vierge met de staafmixer.
Roer er de geraspte Parmezaanse kaas door en breng de pesto op smaak met peper.
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de varkenshaasmedaillons in 1-2 minuten per kant bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar.
Leg de medaillons op een schaal. Schep er een beetje pesto op en garneer met de rest van de koriander.
Variatie
Vervang voor kinderen de koriander door bladpeterselie en voeg voor een zoet accent wat sinaasappelrasp of 1 theelepel honing aan de pesto toe.

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
1 g
vet
34 g
Kcal
435