Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Varkenshaasmedaillons met koriander-hazelnootpesto

Varkenshaasmedaillons met koriander-hazelnootpesto

Ingrediënten

  • 3/4 bakje koriander (20 gram)
  • 1 teen knoflook
  • 1 el hazelnoten (bakje 100 g)
  • 5 el olijfolie extra vierge
  • 2 el Parmezaanse kaas, geraspt
  • 3 el olijfolie
  • 500 g varkenshaas naturel
Varkenshaasmedaillons met koriander-hazelnootpesto product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pureer voor de pesto de koriander met de knoflook, hazelnoten en olijfolie extra vierge met de staafmixer.
  2. Roer er de geraspte Parmezaanse kaas door en breng de pesto op smaak met peper.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de varkenshaasmedaillons in 1-2 minuten per kant bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar.
  4. Leg de medaillons op een schaal. Schep er een beetje pesto op en garneer met de rest van de koriander.

Variatie

Vervang voor kinderen de koriander door bladpeterselie en voeg voor een zoet accent wat sinaasappelrasp of 1 theelepel honing aan de pesto toe.

    Voedingswaarde

  • Kcal 435
  • Eiwit 31 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 34 g