Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Varkensoester met Lemongrass saus en gewokte mie met groenten

Varkensoester met Lemongrass saus en gewokte mie met groenten

Varkensoester met Lemongrass saus en gewokte mie met groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 zak(ken) PLUS kroepoek naturel
  • 1 bak(ken) PLUS gebakken uitjes
  • 4 stuk(ken) varkensoesters
  • 1 bak(ken) verse taugé
  • 1 stuk(ken) komkommer
  • 2 el olie, plantaardig
  • 2 el Go-Tan wokolie
  • 4 el PLUS kruidendressing
  • 1 (mes)punt(en) peper en zout (naar wens)
  • 1 pak(ken) Tai Ming Chinese Wokmie 500 gram
  • 1 pak(ken) Oosterse roerbakgroenten
  • 1 pot(ten) Go-Tan Lemongrass gehakt 100 gram
Bereiden
Kook de wokmie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid vervolgens de varkensoesters met peper en zout en bak in een hete pan met olie aan beide zijden goudbruin en gaar. Voeg de lemongrass saus en een scheutje water er aan toe en laat zachtjes smoren. Verhit ondertussen een wokpan met wokolie. Bak hierin de roerbakgroenten en taugé ca. 3 minuten. Voeg vervolgens de wokmie en de saus van de varkensoesters er aan toe en laat even meegaan. Indien nodig op smaak brengen met peper en zout. Snijd de komkommer en meng met de kruidendressing. Verdeel de mie over de borden en leg het vlees er bovenop. Bestrooi met gebakken uitjes. Serveer de kroepoek apart.

Voedingswaarde

eiwit
42 g
koolhydraten
95 g
vet
26 g
Kcal
784