
Varkensoester met Lemongrass saus en gewokte mie met groenten
4 pers.
ca. 25 min
Aziatisch
Ingrediënten
1 zak(ken) PLUS kroepoek naturel
1 bak(ken) PLUS gebakken uitjes
4 stuk(ken) varkensoesters
1 bak(ken) verse taugé
1 stuk(ken) komkommer
2 el olie, plantaardig
2 el Go-Tan wokolie
4 el PLUS kruidendressing
1 (mes)punt(en) peper en zout (naar wens)
1 pak(ken) Tai Ming Chinese Wokmie 500 gram
1 pak(ken) Oosterse roerbakgroenten
1 pot(ten) Go-Tan Lemongrass gehakt 100 gram
Bereidingswijze
Kook de wokmie volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
 
 Kruid vervolgens de varkensoesters met peper en zout en bak in een hete pan met olie aan beide zijden goudbruin en gaar. Voeg de lemongrass saus en een scheutje water er aan toe en laat zachtjes smoren.
 
 Verhit ondertussen een wokpan met wokolie. Bak hierin de roerbakgroenten en taugé ca. 3 minuten. Voeg vervolgens de wokmie en de saus van de varkensoesters er aan toe en laat even meegaan. Indien nodig op smaak brengen met peper en zout.
 
 Snijd de komkommer en meng met de kruidendressing.
 
 Verdeel de mie over de borden en leg het vlees er bovenop. Bestrooi met gebakken uitjes. Serveer de kroepoek apart.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
784 kcal
Vetten
26 gram
Koolhydraten
95 gram
Eiwitten
42 gram