Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Varkensrollade met cranberry-compote

Varkensrollade met cranberry-compote

Ingrediënten

  • 1 pakket voor cranberrycompte (PLUS Moment)
  • 1 Culinaire filetrollade naturel (PLUS, 800 g)
  • 1 bakje rozemarijn
  • 3 el boter
  • 2 laurierblaadjes
  • 3 sjalotten, gehalveerd
Varkensrollade met cranberry-compote product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de cranberrycompote volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bestrooi de filetrollade met zout en peper. Steek rondom onder het rolladenet de takjes rozemarijn.
  3. Verhit de boter in een braadpan. Braad de rollade rondom goudbruin aan. Voeg de laurierblaadjes toe. Leg een deksel schuin op de pan en braad de rollade gaar in circa 45 minuten op laag vuur. Keer regelmatig.
  4. Voeg na 20 minuten de gehalveerde sjalotten toe.
  5. Leg de rollade op een snijplank. Snijd 4 plakken van de rollade, leg die ervoor. Schep in het midden een lepel cranberrycompote. Garneer eventueel met een paar blaadjes rucola.

Variatie

Voeg eens 2 eetlepels fijngehakte gemberbolletjes toe aan de compote.

    Voedingswaarde

  • Kcal 360
  • Eiwit 39 g
  • Koolhydraten 14 g
  • Vet 15 g