

Vega cordon blue met aardappels en een komkommersalade
4 pers.
ca. 30 min
10.48 voor 4 pers.
Ingrediënten
800 gram Aardappelen kruimig
4 eetlepel Olijfolie
2 stuks Komkommer
100 gram Griekse yoghurt
1 eetlepel Dille
1 eetlepel Azijn
4 stuks Vega cordon blue
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Snij de aardappels in partjes en meng met 2 el olijfolie en zout naar smaak. Bak 20 minuten af in de oven, hussel halverwege door.
2. Schaaf met een kaasschaaf plakjes van de komkommer en meng met de Griekse yoghurt, de azijn en de dille. Breng op smaak met een snuf zout.
3. Verhit de overige 2 el olie in een koekenpan en bak de vegetarische cordon blue aan tot deze gaar is.
4. Serveer met de aardappels en de komkommersalade.
Meer recepten in de categorie