

Vega worstenbroodjes met mosterd
4 pers.
ca. 50 min
6.73 voor 4 pers.
Ingrediënten
8 Plakjes Bladerdeeg
1 stuk Sjalotten
1 Teen Knoflook
400 gram Vegan gehakt
1 eetlepel Gehaktkruiden
2 stuks Eieren
50 gram Paneermeel
4 eetlepel Mosterd
Bereidingswijze
1. Laat de bladerdeeg plakjes ontdooien en verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snipper de sjalot en hak de knoflook fijn. Meng dit met het gehakt, de gehaktkruiden, 1 ei en de paneermeel. Breng op smaak met peper en zout.
3. Verdeel in 8 gelijke porties en maak er worstjes van net zo lang als het bladerdeeg.
4. Klop het andere ei los en smeer de randjes van het bladerdeeg in met ei. Rol het bladerdeeg om de worst heen en smeer de buitenkant in met het opgeklopte ei.
5. Bak af op een met bakpapier beklede bakplaat tot de worstenbroodjes goudbruin en gaar zijn, ongeveer 25 tot 30 minuten. Serveer de worstenbroodjes met mosterd.
Meer recepten in de categorie