

Vegetarische bami met satésaus
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Aziatisch
7.47 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 pak Noodles
2 eetlepel Olijfolie
1 stuk Uien
3 tenen Knoflook
1 stuk Chilipeper
1 pak Bamigroenten
3 eetlepel Pindakaas
3 eetlepel Ketjap manis
1 theelepel Sambal
1 theelepel Basterdsuiker
100 ml Halfvolle melk
1 Zak Cassave
Bereidingswijze
1. Kook de noodles zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Snipper de ui en hak de knoflook en chilipeper fijn. Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en fruit de ui tot deze glazig is. Voeg de knoflook en chilipeper toe en bak kort mee. Voeg de bami groenten toe en bak 4 à 8 minuten mee tot de groenten gaar zijn.
3. Maak intussen de satésaus door in een steelpan de pindakaas, 1 el ketjap manis, sambal, bruine suiker en melk te verhitten tot een dikke saus.
4. Voeg de bami en de overige 2 el ketjap manis aan de groenten toe en meng goed door.
5. Serveer de bami met de satésaus en cassave kroepoek.
Meer recepten in de categorie