
Vegetarische bonenschotel
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 35 min
Centraal-Amerikaans
Ingrediënten
720 gram Hak Bruine bonen
1 rode ui
1 bosje platte peterselie
2 theelepels komijn
2 blikjes tomatenblokjes
450 gram aardappelpartjes in schil
200 gram Vivera groenteballetjes
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
2. Pel en snipper de ui. Hak de peterselie grof.
3. Verhit een scheutje olie in een diepe koekenpan en fruit de ui aan. Schep de komijn erdoor. Voeg de uitgelekte bonen en tomatenblokjes toe, meng door elkaar en breng aan de kook.
4. Schep in de ovenschaal en schep de aardappelpartjes erdoor. Leg de balletjes ertussen en stoof in de oven in 25 minuten gaar.
5. Verdeel de bonenschotel over vier borden en garneer met peterselie.
Meer recepten in de categorie