Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegetarische burrito's met zoete puntpaprika

Vegetarische burrito's met zoete puntpaprika

Ingrediënten

  • 2 stuks wereldgerecht
  • 4 stuks sjalotten
  • 6 stuks zoete puntpaprika's
  • 200 gram jonge kaas
  • 800 gram kidneybonen
  • 2 stuks avocado's
Vegetarische burrito's met zoete puntpaprika product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. 2. Pel en snijd de sjalotten in halve ringen, de puntpaprika's in stukken en de avocado in blokjes. Giet de kidneybonen af.
  3. 3. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de sjalot 1 minuut aan. Voeg vervolgens de puntpaprika toe en bak nog 3 minuten. Doe de kidneybonen erbij en voeg 150 milliliter water en het zakje kruidenpasta toe. Laat 2 minuten doorkoken.
  4. 4. Verdeel vier eetlepels saus over een ovenschaal. Vul de burrito's met het paprikamengsel, vouw dicht en leg in de ovenschaal. Verdeel de helft van de blokjes avocado over de burrito's en leg hier de plakken kaas overheen. Bak 10 minuten in de oven.
  5. 5. Garneer de burrito's met de overgebleven avocado.
  6. Tip: Serveer met partjes limoen en crème fraîche.

    Voedingswaarde

  • Kcal 679
  • Eiwit 37 g
  • Koolhydraten 60 g
  • waarvan suikers 11
  • Vet 30 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 13
  • Vezels 10