
Vegetarische Caesar salade
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Europees
Ingrediënten
4 stuks kleine bindsla (Romaine)
320 gram Vegetarische Kipstuckjes van De Vegetarische Slager
500 gram cherry tomaten
4 stuks eieren
4 eetlepels caesardressing
100 gram croutons
75 gram Parmezaanse kaas
0.5 bosje bieslook
Bereidingswijze
1. Breng een steelpan water aan de kook. Kook de eieren 6 minuten.
2. Snijd het onderste gedeelte van de little gem en pluk de bladeren. Halveer de cherrytomaten. Snijd de eieren in kwarten. Rasp de Parmezaanse kaas grof en hak de bieslook grof.
3. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Bak de Kipstuckjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Verdeel de sla over 4 saladeborden. Verdeel de cherrytomaten, Kipstuckjes en eierkwarten erover. Garneer met de de Caesar dressing, croutons, Parmezaanse kaas en de bieslook.
Meer recepten in de categorie