Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Vegetarische chili met snelle appelmoes

Vegetarische chili met snelle appelmoes

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
34.08 voor 4 pers.

Ingrediënten

4 stuks Friszure appels
50 gram Roomboter
1 Mespunt Kaneel
2 eetlepel Basterdsuiker donker
1 stuk Gele ui
1 bosje Koriander
400 gram Vegetarisch gehakt
550 gram Kidneybonen
400 gram Tomatenblokjes
300 gram Basmatirijst
1 stuk Limoen
2 stuks Bosui
125 gram Zure room

Kies producten

PLUS Handappels Kanzi
Per 4 st
3.
69
2
2
PLUS Roomboter ongezouten
Per 250 g
3.
35
1
1
Van Gilse Basterdsuiker donker
Per 600 g
1.
35
1
1
Hak Kidneybonen chili schotel
Per 550 g
3.
15
2
2
PLUS Tomatenblokjes
Per 400 g
0.
69
1
1
PLUS Basmatirijst Fairtrade
Per 400 g
1.
49
1
1
PLUS Bosuien
Per 1 st
0.
85
1
1
PLUS Zure room
Per 125 g
1.
19
1
1

Bereidingswijze

1. Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Snijd in kleine blokjes. Verwarm een pannetje met de roomboter en voeg de appelstukjes, kaneel, suiker en 50 ml water toe. Laat op laag vuur pruttelen tot de appelstukjes zacht worden.
2. Snipper de ui en snijd de koriandersteeltjes los van de blaadjes. Leg de blaadjes apart en hak de steeltjes fijn. Verwarm een hapjespan met een scheut olijfolie en fruit hierin de ui met de koriandersteeltjes gedurende 5 minuten. Voeg het vegetarisch gehakt toe en bak nog 5-10 minuten, tot het gehakt goudbruin kleurt. Breng op smaak met peper en zout.
3. Voeg de kidneybonen chili en tomatenblokjes toe aan het gehaktmengsel. Breng aan de kook, draai het vuur iets lager en laat 15-20 minuten pruttelen. Kook ondertussen de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking gaar.
4. Hak de korianderblaadjes grof, snijd de limoen in partjes en de bosui in ringetjes. Proef de chili en breng indien nodig op smaak met peper en zout. Roer de rijst los met een vork. Schep de rijst en chili sin carne in diepe borden en garneer met de bosui, korianderblaadjes en zure room. Serveer met de limoenpartjes en appelmoes.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Koken met Korting
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen