

Vegetarische groente omelet
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
6.70 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 tenen Knoflook
50 gram Cashewnoten
8 stuks Eieren
4 eetlepel Sojasaus
2 eetlepel Sesamolie
400 gram PLUS Wokgroenten Chinese stijl
4 eetlepel Roomboter
10 gram Koriander
Bereidingswijze
1. Snijd de knoflook fijn, hak de cashewnoten grof en klop in een kom de eieren met de sojasaus en de sesamolie.
2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de wokgroenten samen met de knoflook, tot de groenten gaar zijn.
3. Smelt in een andere koekenpan een eetlepel boter en schenk hier ¼ van het eimengsel bij (je kunt, als je dit makkelijker vindt, ook de eieren per keer opkloppen: 2 eieren, 1 el sojasaus, ½ el sesamolie). Bak de omelet aan beide kanten tot dit gaar is.
4. Leg de omelet op een bord en verdeel ¼ van de groenten over één helft. Garneer met wat van de grof gehakte cashewnoten en optioneel wat verse koriander en klap de omelet dicht. Herhaal met de rest.
Meer recepten in de categorie