
Vegetarische groentewraps
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
1 stuk rode ui
3 stuks rode paprika's
10 gram munt
500 gram tomaten
1 bakje vegetarische balletjes
8 stuks tortillawraps
8 eetlepels kwark
1 stuk kropsla
Bereidingswijze
+ grillpan
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de paprika in repen en de munt in dunne reepjes.
3. Verdeel de tomaten over een bakplaat met bakpapier, bestrijk met olijfolie en rooster 20 minuten in de oven zodat alle tomaatjes gepoft zijn. Leg de laatste 10 minuten de vegetarische balletjes erbij.
4. Verhit een grillpan, bestrijk de paprika met olijfolie en grill 6 minuten aan beide kanten. Grill vervolgens de wraps kort zodat er grillstrepen ontstaan.
5. Meng de kwark met de munt tot een frisse saus en breng op smaak met zwarte peper.
6. Bestrijk de wraps met de muntsaus, beleg met de kropsla, de rode ui, de gegrilde paprika, de vegetarische balletjes en de gepofte tomaatjes. Rol de wrap op. Herhaal deze stap met de overige wraps.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1811 Kj
Calorieën
457 kcal
Vetten
13 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
48 gram
Waarvan suikers
10 gram
Vezels
11 gram
Eiwitten
29 gram
Meer recepten in de categorie