Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegetarische hoisin kipburgers met frisse coleslaw

Vegetarische hoisin kipburgers met frisse coleslaw

Ingrediënten

  • 150 gram Witte kool, gesneden
  • 100 gram Rode kool, gesneden
  • 3 eetlepel Mayonaise
  • 1 stuk Citroen
  • 1 bosje Koriander
  • 4 stuks Vegetarische schnitzels
  • 4 stuks Ciabattina
  • 1 Halve Komkommer
  • 8 eetlepel Hoisinsaus
Vegetarische hoisin kipburgers met frisse coleslaw product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng de witte kool, rode kool en mayonaise met elkaar. Pers de citroen en breng de salade op smaak met het citroensap, zout en peper. Hak de koriander (inclusief de steeltjes) fijn en meng door de coleslaw. Zet apart tot gebruik.
  2. Verwarm een grote koekenpan met een scheutje olijfolie op middelhoog vuur. Bak hierin de vegetarische schnitzels goudbruin en krokant. Bak ondertussen de ciabattina in 6-8 minuten af in de oven.
  3. Maak met een kaasschaaf dunne linten van de komkommer. Breng op smaak met zout en peper. Halveer de broodjes en besmeer de zachte kant van de bovenkant met de hoisinsaus.
  4. Beleg de onderkant van de broodjes met de coleslaw. Leg hierop de vegetarische burgers en de komkommerlinten. Top met de bovenkant van de broodjes en serveer direct.

    Voedingswaarde

  • Kcal 452
  • Eiwit 21 g
  • Koolhydraten 51 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 9