

Vegetarische hoisin kipburgers met frisse coleslaw
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Aziatisch
9.55 voor 4 pers.
Ingrediënten
150 gram Witte kool
100 gram Rode kool
3 eetlepel Mayonaise
1 stuk Citroen
1 bosje Koriander
4 stuks Vegetarische schnitzels
4 stuks Ciabattina
1 Halve Komkommer
8 eetlepel Hoisinsaus
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng de witte kool, rode kool en mayonaise met elkaar. Pers de citroen en breng de salade op smaak met het citroensap, zout en peper. Hak de koriander (inclusief de steeltjes) fijn en meng door de coleslaw. Zet apart tot gebruik.
2. Verwarm een grote koekenpan met een scheutje olijfolie op middelhoog vuur. Bak hierin de vegetarische schnitzels goudbruin en krokant. Bak ondertussen de ciabattina in 6-8 minuten af in de oven.
3. Maak met een kaasschaaf dunne linten van de komkommer. Breng op smaak met zout en peper. Halveer de broodjes en besmeer de zachte kant van de bovenkant met de hoisinsaus.
4. Beleg de onderkant van de broodjes met de coleslaw. Leg hierop de vegetarische burgers en de komkommerlinten. Top met de bovenkant van de broodjes en serveer direct.
Meer recepten in de categorie