Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegetarische macaroni

Vegetarische macaroni

Ingrediënten

  • 600 gram macaroni (pasta)
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gram Italiaanse roerbakgroente
  • 400 gram doperwten (diepvries)
  • 2 takjes verse tijm
  • 250 gram pastasaus
  • 200 gram geraspte kaas
Vegetarische macaroni product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel en hak de knoflook fijn.
  3. Bak de groenten met de knoflook en de tijm. Voeg vervolgens de pastasaus toe.
  4. Verdeel macaroni met de pastasaus over de borden en garneer met de geraspte kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 797
  • Eiwit 40 g
  • Koolhydraten 120 g
  • waarvan suikers 18
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 13