
Vegetarische macaroni
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
600 gram macaroni (pasta)
2 teentjes knoflook
400 gram Italiaanse roerbakgroente
400 gram doperwten (diepvries)
2 takjes verse tijm
250 gram pastasaus
200 gram geraspte kaas
Bereidingswijze
1. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Pel en hak de knoflook fijn.
3. Bak de groenten met de knoflook en de tijm. Voeg vervolgens de pastasaus toe.
4. Verdeel macaroni met de pastasaus over de borden en garneer met de geraspte kaas.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
3344 Kj
Calorieën
797 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
6 gram
Koolhydraten
120 gram
Waarvan suikers
18 gram
Vezels
13 gram
Eiwitten
40 gram
Meer recepten in de categorie