Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegetarische noedelbowl met pindasaus

Vegetarische noedelbowl met pindasaus

Ingrediënten

  • 2 stuks courgettes
  • 200 gram bospenen
  • 225 gram rijstnoedels
  • 6 eetlepels pindakaas
  • 2 eetlepels honing
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 1 theelepel sambal badjak
  • 2 handjes pinda's
  • 4 stengels bosuien
Vegetarische noedelbowl met pindasaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met water aan de kook en bereid de rijst noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schil de bospeen en was de courgette. Maak slierten met een spiraalsnijder of snijd met een mes dunne slierten.
  3. Verwarm in een steelpan de pindakaas, de sojasaus, de sambal en de honing en roer tot een egale saus.
  4. Snijd de bosui in ringen en hak de pinda’s grof.
  5. Maak de ijsbergsla schoon en verdeel vier grote bladeren over de kommen. Verdeel de rijst noedels, samen met de groente over de kommen en garneer met de grof gehakte pinda’s, de bosui en serveer met pindasaus.

    Voedingswaarde

  • Kcal 467
  • Eiwit 14 g
  • Koolhydraten 69 g
  • waarvan suikers 20
  • Vet 13 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 6