Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegetarische noedelsoep

Vegetarische noedelsoep

Ingrediënten

  • 1 stuk ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 cm gember
  • 3 stengels bosuien
  • 500 gram nasi/bamigroente
  • 300 gram verse spinazie
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 theelepel sesamolie
  • 4 stuks eieren
  • 500 gram noodles
Vegetarische noedelsoep product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Kook 1 liter water. Pel en snipper de ui. Pel en pers de knoflook. Rasp de gember en snijd de bosui in ringetjes.
  2. 2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui samen met de knoflook en de gember. Voeg na 3 minuten de nasi-bami groenten toe en beetje bij beetje de spinazie totdat deze helemaal is geslonken. Voeg tot slot de sojasaus en de sesamolie toe en roerbak nog 4 minuten.
  3. 3. Breng een pan met water aan de kook en voeg wanneer het water kookt de eieren toe. Kook 6 minuten, laat schrikken, pel en snijd doormidden.
  4. 3. Doe ondertussen in elke soepkom de inhoud van 1 bakje Unox good noodles. Voeg het kokende water toe en laat 5 minuten staan. Voeg aan elke kom de roergebakken groente toe en roer door.
  5. 4. Serveer de halve eitjes op de noedelsoep en garneer met bosui.

    Voedingswaarde

  • Kcal 651
  • Eiwit 15 g
  • Koolhydraten 95 g
  • waarvan suikers 9
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 10