
Vegetarische pasta met rode saus en groente
4 pers.
ca. 30 min
Italiaans
Ingrediënten
350 gram vegetarisch gehakt
400 gram Volkoren penne
1 stuks Aubergine
1 stuks Rode ui
1 teentje Knoflook
5 stuks Tomaat
1 stuks Courgette
1 eetlepel Gedroogde Italiaanse kruiden
20 gram parmezaanse kaas
1bosje Bio+ basilicum
Bereidingswijze
Pel en snipper de ui en pers de knoflook.
Snijd de aubergine, de courgette en de tomaat in blokjes.
Rasp de kaas en scheur de basilicumblaadjes.
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook. Roerbak de aubergine en de tomaten.
Voeg de courgette, het vegetarisch gehakt, de gedroogde Italiaanse kruiden en de basilicum toe en eventueel een scheutje water om het gerecht iets smeuïger te maken.
Roer de pasta door de groentemix en serveer met de geraspte kaas.
Meer recepten in de categorie