Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegetarische pasta met rode saus en groente

Vegetarische pasta met rode saus en groente

Vegetarische pasta met rode saus en groente product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 350 gram Vegetarisch groente gehakt
  • 400 gram Volkoren penne
  • 1 stuks Aubergine
  • 1 stuks Rode ui
  • 1 teentje Knoflook
  • 5 stuks Tomaat
  • 1 stuks Courgette
  • 1 eetlepel Gedroogde Italiaanse kruiden
  • 20 gram parmezaanse kaas
  • 1bosje Bio+ basilicum
Bereiden
Pel en snipper de ui en pers de knoflook.
Snijd de aubergine, de courgette en de tomaat in blokjes.
Rasp de kaas en scheur de basilicumblaadjes.
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook. Roerbak de aubergine en de tomaten.
Voeg de courgette, het vegetarisch groente gehakt, de gedroogde Italiaanse kruiden en de basilicum toe en eventueel een scheutje water om het gerecht iets smeuïger te maken.
Roer de pasta door de groentemix en serveer met de geraspte kaas.