Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegetarische pasta met rode saus en groente

Vegetarische pasta met rode saus en groente

Ingrediënten

  • 350 gram vegetarisch gehakt
  • 400 gram Volkoren penne
  • 1 stuks Aubergine
  • 1 stuks Rode ui
  • 1 teentje Knoflook
  • 5 stuks Tomaat
  • 1 stuks Courgette
  • 1 eetlepel Gedroogde Italiaanse kruiden
  • 20 gram parmezaanse kaas
  • 1bosje Bio+ basilicum
Vegetarische pasta met rode saus en groente product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en pers de knoflook.
  2. Snijd de aubergine, de courgette en de tomaat in blokjes.
  3. Rasp de kaas en scheur de basilicumblaadjes.
  4. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook. Roerbak de aubergine en de tomaten.
  6. Voeg de courgette, het vegetarisch gehakt, de gedroogde Italiaanse kruiden en de basilicum toe en eventueel een scheutje water om het gerecht iets smeuïger te maken.
  7. Roer de pasta door de groentemix en serveer met de geraspte kaas.