Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Vegetarische pizza alla norma met aubergine
LEKKER_MET_LAAGBLIJVERS

Vegetarische pizza alla norma met aubergine

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 35 min
Italiaans
11.52 voor 4 pers.

Ingrediënten

100 ml Olijfolie
1 stuk Gele ui
2 tenen Knoflook
450 gram Passata
1 eetlepel Rode wijnazijn
1 eetlepel Suiker
2 stuks Aubergine
1 Rol Vers pizzadeeg
250 gram Ricotta
1 bosje Basilicum

Kies producten

PLUS Gele uien
Per 2 kg
2.
35
1
1
Neutraal Knoflook
Per 2 st
1.
39
1
1
PLUS Passata rustica
Per 690 g
1.
69
1
1
Monini Rode wijnazijn
Per 250 ml
2.
39
1
1
Neutraal Suiker
Per 1500 g
1.
43
1
1
PLUS Aubergine
Per 1 st
1.
05
2
2
Biologisch PLUS Basilicum
Per 1 st
1.
99
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Verwarm een sauspan met een eetlepel olijfolie op middelhoog vuur en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de passata toe en breng aan de kook. Breng op smaak met zout, peper, de azijn en suiker. Laat 5-10 minuten pruttelen.
2. Snijd de aubergines in dobbelsteentjes. Verwarm een grote koekenpan met 3 eetlepels olijfolie op hoog vuur. Bak hierin de aubergineblokjes goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.
3. Rol het pizzadeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Verdeel hier de pastasaus over en bak 10 minuten in de oven. Scheur de basilicumblaadjes in grove stukken.
4. Haal de pizza uit de oven en verdeel de aubergineblokjes over de tomatensaus. Verdeel de ricotta in hoopjes over de aubergine en garneer met de basilicum. Bak nog 5-10 minuten in de oven. Snijd in stukken en serveer direct.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Lekker met Laagblijvers
Lekker met Laagblijvers
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS Boerentrots Biefstuktartaartjes Blonde d'Aquitaine 2 stuks en 4 stuks
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen