
Vegetarische quesadillas met spinazie en geitenkaas
Lunch
4 pers.
ca. 30 min
Mexicaans
Ingrediënten
8 tortilla wraps
300 gram champignons
2 theelepels gedroogde tijm
300 gram spinazie
100 gram Goudse belegen 48+ kaas geraspt
200 gram geitenkaas
1 rode ui
10 gram bieslook
Bereidingswijze
1. Pel en snijd de rode ui in flinterdunne ringen. Verkruimel de geitenkaas, snijd de champignons in plakken en hak de bieslook fijn.
2. Beleg 1 wrap met wat rode uienringen, wat plakken champignon, wat geitenkaas, een handje spinazie en strooi er vervolgens wat geraspte kaas en tijm overheen. Leg er een wrap bovenop en druk zachtjes aan. Herhaal deze stap met de overige wraps.
3. Verhit een grillpan en grill de quesadillas 4 minuten aan beide kanten of totdat de kaas is gesmolten. Snijd de quesadillas vervolgens in vieren.
4. Maak van de overgebleven spinazie, rode ui, tijm en geitenkaas en een scheutje olijfolie een salade.
5. Verdeel de quesadillas over de borden, serveer met de salade en garneer met de bieslook.
Meer recepten in de categorie