Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegetarische roerbak met Garden Gourmet gegrilde stukjes en notenrijst

Vegetarische roerbak met Garden Gourmet gegrilde stukjes en notenrijst

Ingrediënten

  • 400 g gemengde gesneden roerbakgroenten
  • 150 g notenrijst
  • 1 pak Garden Gourmet gegrilde stukjes
  • 1 el roerbak olie, of sesamolie
  • ca. 1 el lichte (zoute) soya saus (of 1.5 el minder zout)
  • 1 el zoete chilisaus
  • ½ rode peper, fijn gesneden (zonder de pitjes)
  • 1 teen knoflook, fijn gehakt
  • 1½ cm verse gember, fijn geraspt
Vegetarische roerbak met Garden Gourmet gegrilde stukjes en notenrijst product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de fijngesneden peper, knoflook en gember met 1 el olie. Schep de gegrilde stukjes erdoor en laat 10 min marineren.
  2. Kook de notenrijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en houd warm met de deksel op de pan.
  3. Roerbak de groenten in roerbakolie in een wok of grote koekenpan in ca. 4 min. knapperig gaar. Breng de groente tijdens het wokken op smaak met de soyasaus en zoete chilisaus.
  4. Bak de gegrilde stukjes met de marinade enkele minuten al omscheppend in een koekenpan.
  5. Serveer de rijst met de groente en gegrilde stukjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 524
  • Eiwit 20 g
  • Koolhydraten 54 g
  • Vet 23 g