Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegetarische roerbakschotel

Vegetarische roerbakschotel

Ingrediënten

  • 400 gram snijbonen
  • 1 stuk rode peper
  • 1 stuk bosui
  • 300 gram doperwten
  • 400 gram champignon roerbakgroente
  • 175 gram vegetarische wokreepjes
  • 4 eetlepels woksaus
  • 400 gram noedels
Vegetarische roerbakschotel product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de snijbonen in dunne reepjes. Verwijder de zaadlijst van de rode peper en hak fijn. Snijd de bosui in schuine ringen en laat de doperwten uitlekken.
  2. 2. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Verhit een scheutje olie in een wokpan. Voeg de groenten en de wokreepjes toe en roerbak 4 minuten. Voeg vervolgens de woksaus en de noedels toe en bak nog eens 2 minuten.
  4. 4. Verdeel de vegetarische roerbakschotel over 4 diepe borden of kommen.
  5. Tip: Lekker met geroosterde pinda's en koriander.

    Voedingswaarde

  • Kcal 530
  • Eiwit 29 g
  • Koolhydraten 96 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 2 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 0
  • Vezels 12