
Vegetarische roerbakschotel
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
400 gram snijbonen
1 stuk rode peper
1 stuk bosui
300 gram doperwten
400 gram champignon roerbakgroente
175 gram vegetarische wokreepjes
4 eetlepels woksaus
400 gram noedels
Bereidingswijze
1. Snijd de snijbonen in dunne reepjes. Verwijder de zaadlijst van de rode peper en hak fijn. Snijd de bosui in schuine ringen en laat de doperwten uitlekken.
2. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Verhit een scheutje olie in een wokpan. Voeg de groenten en de wokreepjes toe en roerbak 4 minuten. Voeg vervolgens de woksaus en de noedels toe en bak nog eens 2 minuten.
4. Verdeel de vegetarische roerbakschotel over 4 diepe borden of kommen.
Tip: Lekker met geroosterde pinda's en koriander.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2222 Kj
Calorieën
530 kcal
Vetten
2 gram
Koolhydraten
96 gram
Waarvan suikers
5 gram
Vezels
12 gram
Eiwitten
29 gram
Meer recepten in de categorie