

Vegetarische taco’s met kastanjechampignons en avocado
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Overig
11.64 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Paprika's (1 gele en 1 rode)
1 Mespunt Knoflookpoeder
1 Mespunt Gerookte paprikapoeder
2 stuks Avocado
1 bosje Koriander
1 Teen Knoflook
2 theelepel Citroensap
300 gram Oesterzwammen
150 gram Cherrytomaten
100 gram Witte kaas of feta
8 stuks Kleine bloemtortilla's
Bereidingswijze
1. Snijd de paprika’s in reepjes. Verwarm een koekenpan met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Bak herin de paprikareepjes gedurende 15 minuten. Breng op smaak met zout, peper, het knoflookpoeder en gerookte paprikapoeder.
2. Prak de avocado’s in een kom. Hak de koriander fijn en voeg toe. Rasp de knoflook boven de avocado en breng op smaak met zout, peper en het citroensap. Zet apart tot gebruik.
3. Snijd de kastanjechampignons in grove stukken. Verwarm een tweede koekenpan met een scheut olijfolie op hoog vuur en bak hierin de kastanjechampignons goudbruin en krokant. Breng op smaak met peper en zout.
4. Halveer de cherrytomaten, verbrokkel de witte kaas of feta en verwarm de tortilla’s in de magnetron, oven of een droge koekenpan. Verdeel de avocadopuree over de tortilla’s. Leg de paprikareepjes, kastanjechampignons en cherrytomaten erbij. Garneer met de witte kaas en serveer direct.
Meer recepten in de categorie