1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Venkel-zalmsoepje

Venkel-zalmsoepje

Venkel-zalmsoepje product foto
  • Ingredienten:

  • 25 g ongezouten roomboter
  • 1 ui
  • 1 prei
  • 2 venkelknollen
  • 1 el bloem
  • 125 ml volle melk
  • 600 ml groentebouillon
  • 150 g gerookte-zalmsnippers
Bereiden
Snijd de ui en prei fijn.
Smelt de boter in een grote pan.
Fruit de ui en prei 3 minuten.
Snijd de venkel fijn. Bak 6 minuten mee.
Voeg de bloem toe en 2 minuten bak mee.
Voeg de melk en bouillon toe.
Breng aan de kook en laat 10 minuten met doorkoken.
Pureer de soep fijn en serveer met de zalmsnippers.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie