Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Venkel-zalmsoepje

Venkel-zalmsoepje

Venkel-zalmsoepje product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 25 g ongezouten roomboter
  • 1 ui
  • 1 prei
  • 2 venkelknollen
  • 1 el bloem
  • 125 ml volle melk
  • 600 ml groentebouillon
  • 150 g gerookte-zalmsnippers
Bereiden
Snijd de ui en prei fijn.
Smelt de boter in een grote pan.
Fruit de ui en prei 3 minuten.
Snijd de venkel fijn. Bak 6 minuten mee.
Voeg de bloem toe en 2 minuten bak mee.
Voeg de melk en bouillon toe.
Breng aan de kook en laat 10 minuten met doorkoken.
Pureer de soep fijn en serveer met de zalmsnippers.