Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Verse pasta met broccoli en zalm

Verse pasta met broccoli en zalm

Ingrediënten

  • olijfolie
  • peper
  • 400 gram tagliatelle (pasta)
  • 800 gram broccoli
  • 200 gram gerookte zalmfilets
  • 125 gram crème fraîche
  • 1 teentje knoflook
  • 2 stuks sjalotten
  • 20 gram krulpeterselie
Verse pasta met broccoli en zalm product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Breng een pan met water aan de kook.
  2. 2. Snijd de broccoli's in kleine stukjes, pel en snipper de sjalotten, pers het teentje knoflook uit en hak de peterselie fijn.
  3. 3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de sjalotten 5 minuten. Voeg de knoflook en de broccoli toe en roerbak 5 minuten mee.
  4. 4. Snijd ondertussen de gerookte zalm in kleine stukjes, voeg deze samen met de crème fraîche aan het broccoli-mengsel toe en breng op smaak met versgemalen peper. Draai het vuur laag en verwarm nog 5 minuten mee.
  5. 5. Bereid tegelijkertijd de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. 6. Verdeel de tagliatelle samen met de broccoli-zalmsaus over de borden en garneer met de peterselie.

    Voedingswaarde

  • Kcal 551
  • Eiwit 32 g
  • Koolhydraten 73 g
  • waarvan suikers 9
  • Vet 12 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 12