Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Verse spaghetti met champignons

Verse spaghetti met champignons

Ingrediënten

  • 400 gram verse pasta
  • 800 gram tomatenblokjes in blik
  • 400 gram champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 0 eetlepel chilivlokken
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 200 gram zwarte olijven
  • 15 gram platte peterselie
Verse spaghetti met champignons product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel en pers de knoflook. Hak de peterselie fijn en snijd de champignons in vieren.
  2. 2. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de champignons 6 minuten. Voeg de knoflook en de chilivlokken toe en bak 2 minuten.
  4. 4. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm op hoog vuur nog 6 minuten. Roer de kappertjes, de peterselie en de olijven erdoor en breng op smaak met peper.
  5. 5. Roer de spaghetti erdoor en verdeel over de borden.
  6. Tip: Extra lekker met Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 541
  • Eiwit 21 g
  • Koolhydraten 75 g
  • waarvan suikers 11
  • Vet 15 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 12