
Verse spaghetti met champignons
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
400 gram verse pasta
800 gram tomatenblokjes in blik
400 gram champignons
2 teentjes knoflook
0 eetlepel chilivlokken
2 eetlepels kappertjes
200 gram zwarte olijven
15 gram platte peterselie
Bereidingswijze
1. Pel en pers de knoflook. Hak de peterselie fijn en snijd de champignons in vieren.
2. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de champignons 6 minuten. Voeg de knoflook en de chilivlokken toe en bak 2 minuten.
4. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm op hoog vuur nog 6 minuten. Roer de kappertjes, de peterselie en de olijven erdoor en breng op smaak met peper.
5. Roer de spaghetti erdoor en verdeel over de borden.
Tip: Extra lekker met Parmezaanse kaas.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2269 Kj
Calorieën
541 kcal
Vetten
15 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
75 gram
Waarvan suikers
11 gram
Vezels
12 gram
Eiwitten
21 gram
Meer recepten in de categorie