
Verse spinazie met cordon bleu en aardappelen
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Frans
Ingrediënten
4 gehakt cordon bleus
1 kilogram vastkokende aardappelen
600 gram spinazie
1 zakje jus
Bereidingswijze
1. Breng en pan met water aan de kook.
2. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook de aardappelen 18 minuten, giet af en bewaar in de pan.
3. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak de gehakt cordon bleu volgens de aanwijzingen op de verpakking rondom goudbruin.
4. Verhit in een andere pan een scheutje olie en voeg de spinazie beetje bij beetje toe. Roerbak 3 - 5 minuten tot de spinazie geslonken is en breng op smaak met peper en zout.
5. Verhit 300 ml water in een steelpan en voeg het zakje jus toe. Breng al roerende met de garde aan de kook.
6. Verdeel de aardappelen samen met de spinazie en de cordon bleu over de borden. Serveer met de jus.
7. Eet smakelijk!
Meer recepten in de categorie