Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Very berry bread

Very berry bread

Ingrediënten

  • 125 gram bramen
  • 125 gram frambozen
  • 125 gram bosbessen
  • 80 gram roomboter
  • 125 gram witte basterdsuiker
  • 4 stuks eieren
  • 1 stuk citroen
  • 125 gram bloem
  • 50 gram havermout
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 zakje vanillesuiker
Very berry bread product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 45 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. 2. Rasp de schil van de citroen en maal de havermout heel fijn met behulp van een staafmixer.
  3. 3. Klop met een mixer met garde de boter samen met de suiker glad. Voeg daarna een voor een de eieren toe en klop tot een glad mengsel.
  4. 4. Voeg dan de bloem, de havermout, de rasp van de citroen, de vanillesuiker en de bakpoeder erbij en roer het kort door tot een glad mengsel.
  5. 5. Voeg tenslotte de frambozen, de bramen en de bosbessen toe en roer het voorzichtig door zodat het fruit heel blijft.
  6. 6. Schep met behulp van een spatel het beslag in een ingevet bakblik en bak het bessenbrood in 45 minuten goudbruin en gaar.
  7. Tip: Bewaar wat vers fruit voor de decoratie

    Voedingswaarde

  • Kcal 593
  • Eiwit 14 g
  • Koolhydraten 77 g
  • waarvan suikers 45
  • Vet 24 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 13
  • Vezels 7