Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Victoriabaars met spaghetti, courgette en rode pesto

Victoriabaars met spaghetti, courgette en rode pesto

Ingrediënten

  • 400 gram victoriabaarsfilets
  • 2 stuks courgettes
  • 1 eetlepel viskruiden
  • 300 gram tuinerwten (diepvries)
  • 300 gram spaghetti (pasta)
  • 2 eetlepels rode pesto
  • 10 gram parmezaanse kaas
Victoriabaars met spaghetti, courgette en rode pesto product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + spirelli
  2. 1. Maak slierten van de courgette met een spirelli-snijder of snijd de courgette in kleine blokjes. Snijd de vis in stukken van ongeveer 2 cm en ontdooi de erwtjes.
  3. 2. Verhit een koekenpan, strooi de viskruiden over de vis en bak aan beide kanten in 8 minuten rondom bruin en gaar.
  4. 3. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. 4. Roer de courgette slierten, de rode pesto, de tuinerwtjes en de vis door de spaghetti.
  6. 5. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 512
  • Eiwit 39 g
  • Koolhydraten 67 g
  • waarvan suikers 12
  • Vet 8 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 8